Herfstfestijnen 2024: 55 jaar GastroRSL

55 jaar GastroRSL, voorheen gastronomie in de (Albrecht) Rodenbachstreek: een mijlpaal om bij stil te staan. In november 69 pakten De Jaarbeurs Roeselare en Het Provinciaal Voedingssalon uit met een primeur: een gastronomisch menu in de toprestaurants van Roeselare en omstreken. Dit bleek een schot in de roos.

Nu zo’n 55 jaar later schrijft de vereniging GastroRSL het concept topkwaliteit op leuke locaties nog altijd hoog in het vaandel.

Als klant kunt u opnieuw 8 vrijdagen genieten van een menu van aperitief t.e.m. koffie aan een prijs van 75€ all-in. 

Rodenbach en Cornet blijven de constante in elk restaurant, weliswaar door elke chef op zijn manier ingevuld.

Bru sprankelt ook dit jaar als het tafelwater in elke zaak. 

Reserveren kan enkel en alleen via het restaurant zelf,

U kunt alleen reserveren via het restaurant zelf.

Herfstfestijnen

Aperitief met fijne delicatessen
~
Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater
~
Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef
met een eigen toets per restaurant
~
Een winterafsluitertje
~
Koffie met versnaperingen
~
Aangepaste wijnen of aangepaste bieren  en waters Bru of Spa

~
Rodenbach of Cornet wordt verwerkt in het aperitief of één van de gerechten, volgens het restaurant

€75 van aperitief tot en met koffie all-in
Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze

 

Data 2024