Gastronomie in Roeselare kent opnieuw zijn hoogdagen. Sedert 1969 timmert de vereniging aan de weg om Roeselare als Stad van de Smaak te promoten.
Ook bij de Herfstfestijnen ondersteunen we dit statement.
Als klant kunt u opnieuw 8 vrijdagen genieten van een menu – elk volgens de eigenheid van het restaurant samengesteld – van aperitief t.e.m. koffie aan een prijs van 80€ all-in.
Nieuwe trends nemen hun intrek, gaande van foodsharing over Teppan tot de traditionele uitstekende Belgische keuken.
Rodenbach en Cornet blijven de constante in elk restaurant.Bru sprankelt ook dit jaar als het tafelwater in elke zaak.
Reserveren kan enkel en alleen via het restaurant zelf,
U kunt alleen reserveren via het restaurant zelf.
Herfstfestijnen, ook wel met een eigen twist
Aperitief met fijne delicatessen ~ Als voorgerecht een fantasie uit zoet- of zeewater ~ Het hoofdgerecht bestaat uit een creatie van de chef met een eigen toets per restaurant ~ Een winterafsluitertje ~ Koffie met versnaperingen ~ Aangepaste wijnen of aangepaste bieren en waters Bru of Spa
~ Rodenbach of Cornet wordt verwerkt in het aperitief of één van de gerechten, volgens het restaurant
€80 van aperitief tot en met koffie all-in Reservatie gewenst in de deelnemende zaak van uw keuze